Индустриален под – „Бетон Дизайн“ – иновация за стени и подове    

Дизайнът на повърхностите на Beton дава впечатляващ характер на помещенията и сградите. Те са устойчиви, издръжливи и лесни за почистване.

индустриален под
индустриален под

Forbo Eurocol Beton Design е еднокомпонентно покритие за подове и стени на основата на синтетична смола, която се предлага като завършена смес. След прилагането на Beton Design се нанася висококачествен, изключително устойчив на абразия печат. Чрез различни техники за шпатула и шлайфане, структурните възможности, които трябва да бъдат разработени, са почти неограничени – всяка стая може да получи свой собствен индивидуален стил.

Материал с високо качесто и изключително устойчив на износване и мърсотия. Неограничени структурни възможности и получаване на свой собствен стил. Пространствен дизай, който лесно се комбинира с дърво, плат и др.

Повърхностите на индустриален под-Бетон Дизайн са еднакво уникални и индивидуални. Бетон Дизайн е трайно декоративно покритие за под и стена.

индустриален под
индустриален под

Ето тук може да се запознаете по-подромно с тази настилка:

https://www.youtube.com/watch?v=6jRW9PWa2RE

Бетон Дизайн – Цветни светове

Forbo Eurocol Beton Design се предлага в различни сиви тонове, които могат да бъдат тъмни, леки, дискретни, хладни, топли и здрави. Пространственият дизайн може лесно да се комбинира с дърво, стъкло, тъкани или дори растения. 

Индустриален под